Ваучер за халотерапия

12.00лв.102.00лв.

Описание

Ваучер за халотерапия в солна стая

Подерете ваучер за 1, 5 или 10 посещения в солна стая СОЛ МИ. Ваучерът за повече от една сесия може да се ползва от няколко човека едновременно и може да се преотстъпва до използване на целия брой предплатени посещения.

Солната терапия използва антибактериалните, противовъзпалителни, абсорбиращи и муколитични свойства на солта.

Ефектът върху дихателната система и имунитета се постига чрез вдишване на сух солен аерозол с определени параметри в специално изградени солни стаи. Солните частици навлизат в дихателните пътища, полепват по лигавиците, дехидратират и променят вискозитета на наслоени и задържани секрети, активират тяхното изхвърляне, стопират развитието на бактерии и други микроорганизми и предизвикват отчистващо действие. Така дихателните пътища са подготвени да се справят с навлизащи бактерии и вируси – повишава се локалният имунитет и се предотвратяват усложнения.

Попадайки върху кожата солните частици активират регенеративни процеси, стопират възпаления и развитие на бактерии, балансират нивото на pH и имат оздравителен и подмладяващ ефект.

ЗА ДЕЦАТА

Децата често проявяват чувствителност към замърсяване и алергени, особено в големите градове с натоварен трафик. Техните рефлекси за управляването на секрети като „издухване“ и „откашляне“ не са развити напълно. Задържането на секрети е предпоставка за развитието на бактериални инфекции. Солна терапия в контролирана среда е изключително решение за справяне с упоритите, продължителни и досадни проблеми на невръстната им възраст.
В „СОЛ МИ“ Вашите деца ще се насладят на играта в голям „пясъчник“, защото подът в нашите солни стаи е насипан с „завидно“ количество сол (едно от средствата за поддържане на антибактериална и стерилна среда в помещенията), слушайки весели детски песни. И вместо да ги умолявате, те с нетърпение ще чакат следващата среща с нас!

Допълнителна информация

Брой посещения

Една сесия, 5 сесии, 10 сесии

Тип

Възрастен, Дете