Добре дошли в Thai Spa: Специална отстъпка от 20% за новия ни терапевт Сиа

Добре дошли в Thai Spa: Специална отстъпка от 20% за новия ни терапевт Сиа

Възползвайте се от нашето специално предложение и се потопете в света на релаксацията и уюта с нашия нов терапевт Сия! От 28 юни до 12 юли, можете да се насладите на 20% отстъпка на всички услуги, предлагани от Сиа – изключително опитен терапевт с над 10 години практика. Това е уникална възможност да се възползвате от нейния богат опит и иновативни техники, които тя за първи път представя в България.


Защо да изберете Сиа?

Сия е не само опитен, но и изключително талантлив терапевт, който ще донесе нови и освежаващи подходи към традиционните тайландски масажни техники. Тя е посветена на това да ви помогне да се почувствате по-добре, да се освободите от стреса и напрежението, и да възстановите баланса в тялото и ума си.

Как да се възползвате от офертата?

Много е лесно да се възползвате от нашата специална отстъпка. Просто се обадете на нашия телефон или направете резервация онлайн, като споменете за отстъпката от 20%. Отстъпката ще бъде приложена при плащане на рецепция. Това е вашият шанс да изпитате неповторимото усещане на тайландския масаж в най-доброто му издание.


Обадете ни се днес!

Не пропускайте тази уникална възможност да се възползвате от услугите на един от най-добрите терапевти в областта. Обадете ни се днес или направете своята онлайн резервация, за да гарантирате своето място. Отдайте се на заслужен релакс и грижа за себе си с Thai Spa.


Thai Spa - Тайландски масаж
Отстъпката не е валидна за услуги на промоция. Отстъпката се прилага на рецепция при плащане.

Back to blog