Открийте Перфектната Релаксация с Промоцията Happy Hour на Thai Spa!

Открийте Перфектната Релаксация с Промоцията Happy Hour на Thai Spa!

Търсите перфектния начин да се отпуснете след дълъг работен ден? Thai Spa има идеалното решение за вас с ексклузивната ни промоция Happy Hour! Насладете се на подмладяващ тайландски масаж и се възползвайте от страхотната 10% отстъпка, когато запазите час преди 15:00 ч. в делнични дни.

Какво Представлява Happy Hour на Thai Spa?

Нашето предложение Happy Hour е създадено, за да ви помогне да се отпуснете и подмладите в най-напрегнатата част от деня ви. Като запазите час преди 15:00 ч. в делнични дни, можете да се насладите на 10% отстъпка от разнообразните ни терапевтични услуги. Тази промоция е налична изключително в нашия Thai Spa център в The Mall, осигурявайки ви спокойно убежище в сърцето на града. Остъпката от 10% не е валидна за намалени услуги и анцителулитни масажи.

Защо да Изберете Thai Spa?

В Thai Spa се гордеем с предоставянето на автентично тайландско масажно изживяване. Нашите висококвалифицирани терапевти използват традиционни техники, за да облекчат стреса, намалят мускулното напрежение и подобрят общото ви благосъстояние. Независимо дали имате хронични болки или просто се нуждаете от почивка от натовареното ви ежедневие, нашите услуги са съобразени с вашите специфични нужди.

Как да се Възползвате от Отстъпката Happy Hour

  1. Резервирайте Онлайн: Посетете нашия уебсайт на thaispa.bg, за да запазите час. Нашата лесна за използване система за резервации ви улеснява в намирането на подходящо време за вас.
  2. Пристигнете Преди 15:00 ч.: За да се класирате за 10% отстъпка, уверете се, че вашият час е запазен за делничен ден преди 15:00 ч.
  3. Споменете Промоцията: Когато пристигнете в спа центъра, споменете промоцията Happy Hour на рецепцията, за да получите отстъпката.

Ползите от Редовния Тайландски Масаж

Редовните тайландски масажи предлагат множество здравословни ползи, включително:

  • Подобрено кръвообращение
  • Повишена гъвкавост
  • Облекчение от мускулни болки и схващания
  • Намаляване на стреса и тревожността
  • Повишаване на енергийните нива

В днешния забързан свят е изключително важно да се грижите за себе си. Като включите редовни тайландски масажи в рутината си, можете да поддържате здравословен баланс между ума и тялото.

Валидност на Промоцията

Нашата промоция Happy Hour е валидна до края на юли 2024 г., така че не пропускайте тази невероятна възможност. Независимо дали сте редовен клиент или нов в Thai Spa, това е перфектната възможност да се възползвате от нашите услуги на по-ниска цена.

Запазете Час Още Днес!

Не изпускайте тази страхотна оферта! Посетете thaispa.bg, за да запазите час и се насладете на перфектното релаксиращо изживяване с Thai Spa. Помнете, 10% отстъпка е налична само за часовете, запазени за делнични дни преди 15:00 ч. 

Следете Ни за Още Актуализации

Следете ни в социалните мрежи за най-новите новини, промоции и съвети за здраве и красота. Следвайте ни във Facebook и Instagram, за да бъдете в крак с всичко, което се случва в Thai Spa.

Back to blog