За ТАЙ СПА

%u0417%u0430 %u0422%u0430%u0439 %u0421%u043F%u0430

Добре дошли в Thai SPA - водещото място в София за тайландски спа и масажни терапии. Тук нашите терапевти, с тайландски произход, са майстори в изкуството на лечебния и релаксиращ тайландски масаж. Изпитайте уникалната тайландска атмосфера и освежете своята енергия.

В Thai SPA предлагаме широк спектър от масажи, скрабове и маски. Нашите изкусни терапевти ще ви потопят в абсолютен релакс, използвайки само натурални и органични продукти. След всяка наша процедура, ще се почувствате отново заредени и подмладени.

В нашата ритуална книга откривате богат избор от процедури, майсторски съчетани за оптимален баланс на тялото и духа. Стремим се към холистичен подход за физическото и духовно благосъстояние, вдъхновен от традиционните азиатски лечебни философии, които датират от преди над 3000 години.

Тук в Thai SPA използваме продукти, създадени от фини органични съставки и чисти растителни и етерични масла. Те ви помагат да се освободите от стреса, възстановяват вътрешния мир и хармония и ви отвеждат в състояние на абсолютно блаженство.