Намерете най-добрите тайландски масажи в София

ТАЙ СПА СОФАРМА

4.9 (720)
Sopharma Towers, ул. Лъчезар Станчев 5, партер, София 1756, България
Пон - Неделя: 11.00 - 20.00ч
В сградата има подземен паркинг. През почивни дни паркинкът е безплатен.
salon@thaispa.bg
Запази Час В Тай Спа Софарма

ТАЙ СПА BULGARIA MALL

4.9 (697)
България МОЛ, бул. България 69, София, 1404
Пон - Неделя: 10.00 - 20.00ч
В сградата има подземен безплатен паркинг до 2 часа.
Запази Час В Тай Спа Bulgaria Mall

THE MALL ТАЙ СПА

4.9 (560)
The Mall, бул. Цариградско Шосе 115, етаж -2, левия вход
Пон - Неделя: 10.00 - 20.00ч
В сградата има подземен безплатен паркинг до 2 часа.
Запази Час В Тай Спа The Mall

Посетете нашия Тай Спа в София

Добре дошли в нашите известни Тай Спа центрове, разположени в сърцето на София. В Тай Спа сме ангажирани да ви предоставим най-спокойните и възстановяващи спа изживявания. Нашите висококвалифицирани терапевти са специализирани в традиционни техники за тайландски масаж, които помагат за релаксация на тялото, намаляване на стреса и подобряване на вашето общо благосъстояние.

Удобно разположени в ключови райони, включително България Мол, The Mall и Софарма Тауърс, нашите спа центрове са създадени да бъдат вашите лични убежища от суматохата на градския живот. Всяко местоположение е оборудвано с най-модерните съоръжения и предлага разнообразие от услуги, включително масажи, лицеви процедури и телесни терапии, гарантирайки цялостен подход към вашето здраве и релаксация. Всички наши терапевтки са сертифицирани и са от тайландски произход.

Планирането на вашето посещение е лесно. Нашата страница за контакти предоставя всичка необходима информация, включително адреси, работно време и директни контактни данни. За допълнително удобство, безплатен паркинг е наличен на всяка локация, което прави вашето пътуване към релаксацията колкото се може по-безпроблемно.

Не се колебайте да се свържете с нас по телефона или по имейл, за да резервирате вашата среща или да попитате за нашите услуги. Нашият приятелски персонал винаги е на разположение, за да ви помогне да изберете перфектното спа изживяване, специално за вас. Започнете своето пътуване към релаксация и благосъстояние с Тай Спа – вашият първокласен избор за тайландски масаж в София.

Формуляр за контакт