5 причини да изберете традиционни тайландски масажи в масажен център Тай СПА София

5 причини да изберете традиционни тайландски масажи в масажен център Тай СПА София

Масажите и спа процедурите действат благотворно и релаксиращо. Вие, естествено, няма как да си позволите да изпробвате всички, а и не е нужно. По-важното е да се спрете на тези, които ще бъдат максимално полезни за вас. Защо ви препоръчваме да се спрете на масажи от Тайланд и на тайландски спа процедури?

Неинвазивни са.
По време на традиционните тайландски масажи масажираният не изпитва никаква болка или неприятни усещания. Движенията и процедурите са много нежни. Препоръчват се включително и за хора, които се възстановяват след тежко заболяване, страдащи от свръхчувстителност, спортисти с травми.

Помагат ви да си върнете баланса на тялото, духа и ума.
Целта не е само да се почувствате добре за час-два след масажа. Традиционните тайландски масажи действат успокояващо и тонизиращо, както на кожата и мускулите, така и на нервната система. Препоръчват се при нервно изтощение, депресия, а също и като превантивна мярка срещу тях. Комбинирайте ги с тайландски спа процедури и ще усетите как след седмица, максимум две, сънят ви става здрав, спокоен, дълбок, а вие гледате с други очи на живота.

Облекчават болки в ставите и мускулите.
Редовното посещение на тайландски масажи облекчава мускулни и ставни болки. Препоръчва се за хора с мускулно-скелетни заболявания и спортисти, които са в период на активни тренировки.
Не сте спортист, но за сметка на това седите по цял ден пред компютъра и вратът и раменете ви непрекъснато са схванати? Тай масажът ще ви помогне да се отървете от този проблем.

Научавате се да се справяте с кризисни ситуации или да не ги допускате изобщо.
Едно от важните неща при традиционните масажи от Тайланд е регулацията на дишането. Колкото по-редовно ходите на масаж, толкова по-бързо ще се научите да контролирате дишането си. Защо това е полезно? Защото означава, че можете да контролирате емоциите си, да не допускате да ви завладеят нервност и тревожност. Следователно мислите трезво и просто не позволявате да изпадате в кризисни ситуации.

Помагат при главоболие и мигрена.
Ако се оплаквате от често главоболие или пристъпи на мигрена, най-добре е да пробвате тайландски спа процедури или масаж, в комбинация с жасминово масло, масло от папая и лимонова трева. Ще почувствате облекчение още след първата процедура.

Всички масажи от Тайланд и тайландски спа процедури са разработени на базата на една основна философия – жизнената енергия трябва да циркулира безпрепиятствено в човешкото тяло. Само тогава човек успява да постигне единение между тялото, ума и духа. А успеете ли да задържите това състояние, няма да има начинание, което да ви се опре.